YT Eat - шаблон joomla Продвижение

Rezervacije na telefon:
+387 51 310 678
ili online

O nama

U najvećem gradskom parku, zelenoj oazi poznatoj po stablima kestena i lipe, nalazi se restoran Lanaco.

Već mnogo decenija park Mladen Stojanović je mjesto gdje Banjalučani dolaze da pobjegnu od gradske buke i provedu ugodne trenutke sa svojim najmilijima, a posebno najmlađim članovima porodice.

Restoran Lanaco je kompletno redizajniran 2010. godine u namjeri da obilježimo 18 godina našeg postojanja. Početak smo obilježili kao mali kafić skromne ponude koji je morao preći dug put da bi proširio svoju ponudu, prvo kao picerija, a potom i restoran sa bogatim izborom internacionalnih jela.

Našim gostima  nudimo 120 mjesta raspoređenih u dvije klimatizovane sale. U želji da Vam ugodimo, jednu salu smo izdvojili za nepušače. Na raspolaganju Vam stoje i wireless internet, te 4 telefonske linije. Jedna od većih pogodnosti koje naš restoran pruža je i veliki parking.

Ljetna bašta

basta

U priči našeg restorana posebno mjesto je uvijek zauzimala naša ljetna bašta smještena u samom srcu parka. Ona je kao i ostali dio restorana vremenom mijenjala svoj izgled, ali je njena srž ostala ista. I dalje, bašta predstavlja, kao i za vrijeme nastanka Lanaco-a, mjesto gdje se naši gosti mogu opustiti i prepustiti opojnim mirisima ruža, kestena i lipe. Zbog svog specifičnog položaja bašta je pronašla put do srca svih onih koji istinski uživaju u prirodi.

Oznake: Restoran, Lanaco, o nama, ljetna bašta

  • Gdje se nalazimo

   Park Mladen Stojanović
   Banja Luka
  • Radno vrijeme

   Pon – Sub: 08:00 – 23:00
   Nedjelja: 09:00 – 22:00

  • Rezervacije

   Tel: +387 51 310 678
   Fax: +387 51 335 508
   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.